Fact-Fiction-Fantasy

Fact-Fiction-Fantasy

Det ska vara roligt att lära sig och jag föreslår att göra det på mitt FactFictionFantasy-vis. En salig blandning helt enkelt för att ta in häpnadsväckande historier och fakta. Inkluderat historisk fiction, fantasy och science fiction

Läs mer  
Your Spirit

Your Spirit

Alla människor har förmågan att vara medveten om verkligheten av sin ’spirit’. Att uppvakna till detta unifierande ’state of consciousness’ i form av ’spirit’ kan ge Holosophy-effekter. Lev din dröm genom att integrera din ’spirit’ här och nu på Jorden! HOLOSOPHY!

Läs mer  
House Of Wisdom

House Of Wisdom

The House of Wisdom var ett bibliotek i Bagdad under medeltiden och ett landmärke för The Golden Age of Islam. Banbrytande vetenskap och visdom blomstrade i The House of Wisdom! Kunskap blev högst attraktivt i detta centrum för lärdom! En Holosophy-Akademi!

Läs mer  
City and Soul

City and Soul

Stadens själ. Finns den? Redan i antika Grekland pratade man om vikten av staden och hur den formar mänskligheten. Värna om staden! Holo City!

Läs mer  
Hip Hop and Spirituality

Hip Hop and Spirituality

Tar upp elementet Hip Hop och spiritualitet tillsammans för att bevittna om denna coola dimensionen som ger Hip Hop en lite annorlunda synvinkel än vanligtvis. Hip Hop’s “sanna” ursprungliga natur i form av ett mer spirituellt perspektiv! Rap-lyrics är sann Holosophy!

Läs mer  
Killah Priest

Killah Priest

Killah Priest (Walter Reed) är en Hip Hopper från Brooklyn - New York med spirituell 'flavour'. Låt oss undersöka hans musik och klyftiga sånger i sann Holosophy-tema!

Läs mer