HOLOSOPHY EXPLORATION BY TEGEDAO

Clive Seals är en polis och ’sheriff’ över den lilla staden Palm Springs i Kaliforniens öken under 60 talet som blir kontaktad av utomjordingar. Dessa utomjordingar vill iscensätta den så kallade Project Pleiadian. Ett projekt som går ut på att teleportera/transportera hela Palm Springs befolkning till The Pleiadian Star System - en grupp av mer än 800 stjärnor lokaliserad omkring 410 ljus-år från Jorden. Här ska dem tillsammans skapa ett nytt hem för mänskligheten. För det sägs att Jordens undergång lurar bakom hörnet och en ny civilisation i form av Starseeds måste verkställas! Eller? Ett äventyr är det i alla fall för Clive Seals i galaxen där även banbrytande spirituell upplysning om verkligheten sätts på prov inkluderat artificiell intelligens! Där jag TEGEDAO är författaren!

Läs mer  

Suezkrisen är en benämning på den väpnade konflikt som uppstod 1956 i detta område. The Yellow Fleet var beteckningen på en grupp fartyg som stängdes inne i Suezkanalen under sexdagarskriget 1967 och låg kvar i åtta år. Third Echelon en topphemlig 'intelligence gathering branch' av National Security Agency (NSA) ingrep i denna kris i form av att skicka en så kallad Splinter Cell super-agent vid namn Sam Fisher för att lösa situationen i Suezkanalen på egen hand. Third Echelon är en sann Holosophy Organisation som ingriper för att lösa världskriser på ett topphemligt smidigt vis genom att aktivera Splinter Cell Agenter. Där jag TEGEDAO är författaren med en gnutta FAN FICTION!

Läs mer  

Santorini räknas som den vackraste av Grekiska öar - mycket på grund av det vulkanutbrott som ägde rum här i antiken och som formade ön. En av världshistoriens största vulkanutbrott. Enligt grekisk mytologi skapades ön genom ett mirakel. Men under ytan döljs ett ännu större mysterium - det sägs att Atlantis existerar under ön som sjönk på grund av vulkanen. Organisationen The Hidden Ones försöker lösa denna gåta som leder till sann Holosophy!

Läs mer  

Vad är egentligen psykologisk 'wholenss'? Kan man uppnå det och är det rent av en spirituell process? Är 'wholeness' något att försöka sträva efter för att bli en mer 'fullständig' människa med inre frid? Det finns teorier om att 'wholeness' är själva kärnan av högsta prioritet till den spirituella vägen och som driver mänskligt utvecklande positivt i alla dess arketypiska former. Potential för healing och sann Holosophy!

Läs mer  

Timothy Green Berkley är en stor UFO-log och grundare av The UFO Investigator League. Men så småningom lades denna organisation ner. Men plötsligt fick Timothy en hunger för UFO-fenomen igen då en forna CIA Special Agent som jobbat med UFO'n kontaktade honom. De båda kom överens om att starta en hemlig operation för att skapa en civilisation på Mars tillsammans med 'extraterrestrials'. Operation Paradox Daydream är själva startskottet för att göra mänskligheten till en rymdfarande civilisation. Först ut Mars i form av HoloTropic 5th Dimensional consciousness! En sällan skådad civilisation på den röda planeten som kommer generera mänskligheten in en ny era i form av att befolka rymden! Äntligen! SHORT STORY! Där jag TEGEDAO är författaren!

Läs mer  

Quantum Psychology är ett banbrytande verktyg för att beskriva verkligheten och naturen av vårt 'consciousness' i förhållande till det synliga universum. Quantum Physics är en metod som försöker förklara det; observeraren påverkar den observerade verkligheten. På detta vis skapar vi alla vår egen personliga sanning om verkligheten - din egen förståelse av sanning som är unik för var och en av oss! Din egna evolution i form av Quantum Psychology! Slow School vill lära dig denna psykologi!

Läs mer  

Being Infinite är att uppvakna till 'the limitless potential' av verkligheten. Möjligheterna är gränslösa i The Infinite Virtual Reality Matrix of Possibilities and Imagination in The Space-Time Mirror. Du är skaparen av din egna upplevelse på detta vis! The Infinite Capability is life / is being / is to be! Vad vill du själv bli och uppleva i din unika reflektion av The One Self? Du kan nämligen välja att uppleva vad som helst du kan IMAGINE! Infinite Potential!

Läs mer  

Uppfattningen av existensen till andra ENTITIES i universum från människor går långt tillbaka i tiden. 'Spirits eller faeries' av naturen. Alien/Angelic 'spirits' från galaxen som besöker Jorden. Detta tar huvudsakligen just nu i stor mängd form i ut av ENTITIES flygandes i UFO'n som uppenbarar sig överallt i världen i form av visionära upplevelser. Möjligheterna är hisnande; en galaktisk intelligens som vill bygga civilisationer tillsammans med människor; the extraterrestrials as the human Oversoul For Humanity! Ett samarbete med hisnande ny teknologi i till exempel i form av space-crafts! Allt är redan ONE i kontakten med COSMIC OTHERNESS!

Läs mer  

Vad är egentligen kopplingen till kreativitet och 'the imagination'? Existerar den självständigt i naturen som en kreativ princip som underliggande formar kosmos? En slags evolutionär kreativitet som förbinder det mänskliga 'imagination' och naturens; The Evolutionary Divine Imagination; källan av all kreativitet som blomstrar i kaos och mänsklig innovation! DIVINE IMAGINATION!

Läs mer  

Terence McKenna var en ethnobotanist och mystic. En advokat för ansvarsfullt användande av naturligt förekommande psykaktiva växter. Psychedelics - en väg för att öppna upp och utforska universums mysterier och uppnå harmoni med naturen - ursprunget av mänskligt 'consciousness' Trans-dimensional travel i parallella dimensioner! Terence McKenna var också en stor förespråkare till ny teknologi - Internets stora potential och Virtual Reality. En sann visionär med banbrytande idéer och intressen - till exempel The Stoned Ape Hypothesis!

Läs mer  

De antika Egypterna var sannerligen insvepta i MAGIC som dem ansåg skapade världen. Kraften av naturliga lagar som står för balans, harmoni och är den underliggande kraften i universum. Magi definiera Egyptens kultur - framför allt i form av Heka - The God of Magic - Egyptens mytologi största gud. Egyptian Book of The Dead förklarar mycket av magins betydande essentiella roll i antika Egypten. Heka -Guden av Magi - står för hisnande magiska insikter i Egyptian Book of The Dead!

Läs mer  

The Thuggee Secret Society ASSASSINS var en organisation från Indien som härjade i detta land under 1000-talet och 1100-talet. The Thuggee's mördade folk kors och tvärs och dyrkade den Hinduiska gudinnan Kali - gudinnan av död och destruktion och Thuggee's trodde att dem gjorde Kali's 'sacred work' och att hon styrde deras värld. Under 1800-talet - The British - utrotade The Thuggee's som upphörde att existera förutom i 'myth and folklore'. Men väl i moderna tider kliver en Hinduisk mystic fram med rötter från The Thuggee's som ger en annorlunda syn gällandes Kali - The Hindu Goddess som ger MIND BLOWING insikter om 'consciousness'!

Läs mer