HOLOSOPHY EXPLORATION BY TEGEDAO

Att 'Become What You Are' är en process som omfamnar ditt autentiska jag-flow. Att omfamna glädje och kärlek till världen kommer inifrån. Världen kallar på dig och vill att du ska vara delaktig i den genom att 'Become What You Are'. Detta är en 'unfolding' som kan bli fullständigt magisk och tillgänglig för alla. Dansa med livet och livet dansar med dig! Detta är Holosophy och Slow School när den är som allra bäst!

Läs mer  

Inner Spaciousness är en viktig men bortglömd del av den mänskliga individen. Slow School vill istället omfamna denna ingrediens till 'inner spaciousness' för att utveckla lugn, balans och harmoni för människor i världen. Joy of being! Det är fullt möjligt och kommer förändra ditt liv positivt och bli förälskad med universum. Holosophy här och nu!

Läs mer  

Mänsklighetens framtid är otroligt spännande! Framför allt när det gäller 'space exploration' som öppnar upp vägen för att mänskligheten ska expandera och utforska nya världar i galaxen/universum. Detta kommer vi alltid göra med våra starships 'among the stars' oavsett om det synliga Universum dör ut eller inte är en sann Holosophy-insikt!

Läs mer  

Slow School är en banbrytande filosofi vars huvudsakliga mål är leva upp till din högsta av potential med 'ease'. Att helt enkelt vakna upp till möjligheten att du skapar din egen verklighet med 'ease' och att du kan leva i världen med den fullaste av livsglädje. SLOW SCHOOL.

Läs mer  

J.R.R. Tolkiens värld Middle-Earth är sannerligen trollbunden och lever av magi. Enligt många den största av fantasy-världar någonsin skapat av litteratur. Häng med på lite fakta om hur denna värld kom till, och som kan inspirera Holosophy-synvinklar.

Läs mer  

Ringen i Sagan om Ringen kan verkligen symbolisera makt och dess påverkan på världen. The Dark Lord Sauron vill dominera med sin makt och ondska med 'the One and Only Ring'. Men vad är egentligen makt? Och är det ett måste för att bli 'King of Kings och Lord over the World' ? I detta fallet Saurons önska att härska över Middle-earth!

Läs mer  

J.R.R. Tolkiens mästerverk Lord Of The Rings är något som verkligen berör! Följ med mig på en resa som definierar detta Fantasy-Fairy verk från intressant synvinklar som vaknar upp till det magiska av denna värld som Tolkien skapade! Det kan verkligen berika din uppfattning om The Lord of The Rings! HOLSOPHY!

Läs mer  

Alla människor har förmågan att vara medveten om verkligheten av sin ’spirit’. Att uppvakna till detta unifierande ’state of consciousness’ i form av ’spirit’ kan ge Holosophy-effekter. Lev din dröm genom att integrera din ’spirit’ här och nu på Jorden! HOLOSOPHY!

Läs mer  

Vad är verklighet? Hur definierar du verkligheten? Kan man verkligen skapa sin egen verklighet? Hur gör man det? Är det något vi gör hela tiden? Följ med mig på en resa som försöker svara på dessa frågor i form av människor som har koll på nya teorier om 'consciousness'

Läs mer  

Det holografiska Universum är en världsbild som omfamnar Oneness/Interconnecttedness av Conciousness tillsammans med den holografiska principen om förenandet med Universum/All That Is. Hela universum verkar vara ett gigantiskt Hologram! HOLOSOPHY

Läs mer  

Yoda i Star Wars är sannerligen en häftig karaktär. Följ med på hans häftiga mötet med 'the Jedi cosmic force'på planeten Dagobah i form av en liten 'short-story' i sann Holosophy-anda. .

Läs mer  

The Space Race rivaliteten under kalla kriget emellan USA och Sovjet var sannerligen en fängslande historia. Vem drog det längsta strået i detta space-race egentligen? Kan man säga att det var en bra rivalitet då det trots allt resulterade i expandering av space-exploration i sann Holosophy-anda!

Läs mer